Bepaal je Lotsgetal


Uw lotsgetal wordt berekend aan de hand van uw geboortedatum en geeft aan welke weg u moet volgen. De weg die voor u is voorbestemd, is overigens niet altijd de weg die u zou willen lopen. Niet voor niets heet het getal dat uw levensweg beschrijft uw "lotsgetal".

Het lotsgetal wordt bepaald door het totaalgetal van uw geboortedatum. Dit getal geeft zijn energie aan uw levensweg. Zoals de positie van de planeten op uw geboortehoroscoop uw persoonlijkheid en capaciteiten onthullen, zo geeft het lotsgetal u inzicht in de weg die voor u ligt. Bij de bepaling van het lotsgetal wordt ervan uitgegaan dat de dag van uw geboorte begint om middernacht.

Met behulp van deze routine kunt U Uw numerologisch getal vanuit Uw geboortedatum berekenen.

17 / 04 / 1971
1+7+0+4+1+9+7+1
= 30
3 + 0 = 3

Lotsgetal
= 3

Bereken uw lotsgetal door de cijfers van uw geboortedatum bij elkaar op te tellen en deze terug te brengen tot een enkel getal.

Een voorbeeld: Bent u geboren op 11 nov 1974, dan is uw lotsgetal 8 (1+1+1+1+1+9+7+4= 25).
Tel deze cijfers op tot u nu een enkel getal krijgt. (2 + 5 = 7 )
Vormen de opgetelde cijfers samen een getal groter dan 9, dan telt u deze opnieuw op tot u een getal met één cijfer heeft.

 

Geef hieronder Uw officiele geboortedatum in.

Geboortedatum


dag - maand - jaar
( DD - MM - JJJJ )

     


Een nieuw jaar begint omstreeks de verjaardag. In principe overlappen de verschillende jaren elkaar en geeft de omschrijving de hoofdlijnen van het jaargetal weer.

 

 

 

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be