Menselijk begrip en volmaaktheid.

 

Sleutels

Kunnen vergeven, zich zelf vergeten, perfectie, filantropisch en Goddelijke krachten, inzet voor universeel doel.

Numerologie

Het getal negen draait om liefde, het is bij wijze van spreken het getal van de 'leraar in de liefde' op universeel niveau. De negen is barmhartig, menslievend, spiritueel, romantisch en gevoelig. De negen heeft een magnetische aantrekkingskracht en is intuïtief, werkt graag samen met anderen is daarin creatief, efficiënt en verantwoordelijk. Een negen heeft een ruime kijk op het leven en zal altijd eerder aan anderen denken dan aan zichzelf. De negen is de samenstelling van alle voorafgaande getallen en is daardoor het getal van de volmaking.

Positief

Je leeft in overeenstemming met hogere principes; Je bent een leider door je voorbeeld; Je hebt diepgang, charisma en wijsheid.

Negatief

Kleinzielig, bevooroordeeld.

Te leren les

Een ruimdenkende houding te ontwikkelen.  

Jaargetal

Is uw jaargetal 9, dan staat u vervulling te wachten. 9 duidt op het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe. Overdenk alles wat u heeft bereikt in de afgelopen 8 jaar en maak de balans op. Probeer anderen vaker te helpen. Som alles op wat u heeft geleerd - en wat u niet heeft geleerd en stel uzelf nieuwe doelen. Maak schoon schip en betreed de volgende cyclus.

 

Terug naar vorige pagina

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be