Bepaal je persoonlijkheidsgetal


Uw persoonlijkheidsgetal houdt verband met uw karakter en de invloed daarvan op uw gedrag. dit getal wordt ook wel het geboortegetal genoemd, omdat het gebaseerd is op uw geboortedag. Uw persoonlijkheidsgetal geeft ook inzicht un uw omgang met andere en in het beeld dat andere van u hebben.

Met behulp van deze routine kunt U Uw numerologisch getal vanuit Uw geboortedatum berekenen.

29
2 + 9 = 11
1 + 1 = 2

Persoonlijkheidsgetal
= 2

Bereken uw persoonlijkheidsgetal door de cijfers van uw geboortedag bij elkaar op te tellen. Het maandgetal doet niet ter zake.

Een voorbeeld: Bent u geboren op de 20ste, dan is uw persoonlijkheidsgetal 2 (2 + 0= 2). Vormen de opgetelde cijfers samen een getal groter dan 9, dan telt u deze opnieuw op tot u een getal met één cijfer heeft. (Zie voorbeeld, links van deze tekst)

 


 

Getalskenmerken van het persoonlijkheidsgetal

Is uw persooonlijkheidsgetal 1, dan heeft u zelfvertrouwen en wilskracht. Uw leiderskwaliteiten en originaliteit komen u vaak van pas.
Wel kijkt u uitsluitend naar de grote lijnen en verliest u soms detail uit het oog.

U zorgt dat uw emoties nooit de overhand krijgen, u neemt altijd beslissingen met uw gezonde verstand.

Is uw persooonlijkheidsgetal 2, dan bent u een sociaal type en maakt u makkelijk vrienden. U verkeert liever in kleine groepjes dan in grote gezelschappen en praat het makkelijkst onder 4 ogen. U bent vriendelijk en hartelijk en voelt anderen goed aan.
U ontvangt graag veel liefde en kunt zo nu en dan humerig worden als u zich genegeerd voelt. Uw boze buien duren echter nooit lang.

Is uw persooonlijkheidsgetal 3, dan kunt u goed omgaan met tegenslagen en herstelt u zich doorgaans snel U bent energiek van aard, maar u kunt ook rusteloos zijn. Over het algemeen bent u evenwel makkelijk en kalm. U kunt zich goed uiten en maakt op anderen een prettige indruk.
Door uw verbeeldingskracht richt u uw energie soms op teveel dingen tegelijk maar dit maakt het leven ook boeiend.

Is uw persooonlijkheidsgetal 4, dan bent u zeer gedisciplineerd in alle facetten van het leven. U loopt nooit weg voor uw verantwoordelijkheden en u bent eerlijk en serieus van aard. U werkt hard om uw doelen te bereiken en kunt goed organiseren.
U heeft oog zowel voor details als het grote geheel. U toont niet graag uw emoties en u wilt uzelf altijd beheersen. Dit kan u in sommige situaties koppig en behoudend maken.

Is uw persooonlijkheidsgetal 5, dan heeft u een veranderlijke, fantasierijke aard. U bent flexiebel en raakt niet zo gauw van slag door veranderingen thuis of op uw werk. U bent analytics en u kunt uw ideeën goed verwoorden.
U werkt graag samen.
Wel kunt u rusteloos zijn en snel verveeld, waardoor u ongeduldig wordt.
In extreme gevallen probeert u uw verantwoordelijkheden te ontlopen.

Is uw persooonlijkheidsgetal 6, dan bent u eerlijk en open van aard. U heeft enorm veel verantwoordelijkheidsgevoel en u bent door en door betrouwbaar. U doorziet andermans behoeften en steekt mensen die steun kunnen gebruiken graag een helpende hand toe.
Uw familieleden zijn heel belangrijk voor u, evenals goede vrienden. U wilt ze bijstaan waar u maar kan en gaat daarbij nogal eens aan uw eigen belangen voorbij.

Is uw persooonlijkheidsgetal 7, dan bent u een individualistische perfectionist. U bent analytisch en u doorziet al snel de meest complexe situaties. Deze kracht wordt nog versterkt door uw goed ontwikkelde paranormale gaven.

U handelt instinctief en gaat ervan uit dat anderen blindelings op uw intuitie vertrouwen. U neemt niet graag orders aan - U heeft liever zelf de touwtjesin handen.

Is uw persooonlijkheidsgetal 8, dan bent u zakelijk van aard en kunt goed plannen. U heeft een hoogstaande moraal en probeert te leven naar uw eigen overtuigingen.
U bent Idealistisch en steekt veel tijd in het ondersteunen van goede doelen. U bent een betrouwbare team-werker die zijn steentje bijdraagt. Toch heeft u liever zelf de leiding en handen - U bent het liefst uw eigen baas!

Is uw persooonlijkheidsgetal 9, dan bent u vrijgevig en tolerant van aard. U bent verre van kleingeestig en leeft erg mee met andere mensen.
U bent een idealist en u kunt zeer bevlogen zijn in wat u doet. U geeft echter vaak veel meer dan u ontvangt - zorg dat mensen geen misbruik van u maken! Uw familie en vrienden vinden dat u erg goed kunt luisteren!


Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be