Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

De Boogschutter in een Relatie

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.

De Boogschutter Man

Deze man kan moeilijk vast te pinnen zijn! Hij houdt van jagen, dus hij kan zomaar op jacht zijn naar andere vrouwen terwijl jij je best doet om hem te krijgen. Hij is oprecht als hij zegt dat hij je leuk vindt, maar dat meent hij ook wanneer hij dit tegen andere vrouwen zegt. Hij is niet opzichtig of romantisch en hij trekt vaak vrouwen aan die ook van jagen houden. Om hem voor je te winnen moet je bescheiden zijn over de liefde, hem niet bezig houden met emotionele betrokkenheid, zoals gesprekken over een gezamenlijke toekomst. Een Boogschutter man is perfect voor de vrouw die zich nog niet wil binden of die bang is om gebonden te zijn in een relatie. Een avontuurlijke onverschrokken vrouw is wat hij wil.

De Boogschutter Man en Liefdesverdriet

Boogschutter man kan slecht tegen teleurstelling, hij is altijd positief en haalt het beste in zijn partner naar boven. Een afwijzing geeft hem een negatief en hopeloos gevoel. Boogschutter man weet dat hij weken of zelfs maanden kan blijven hangen in zijn liefdesverdriet als hij niet meteen iets onderneemt. Hij wil zich niet verlaten voelen, door zijn optimistische instelling gaat hij meteen weer door met zijn leven.

De Boogschutter Vrouw

Ze heeft een grootse houding en lijkt altijd onderweg te zijn. Een Boogschutter vrouw is geschikt voor een man met veel energie en creativiteit. Ze houdt van onconventioneel en verandering, dus haar ‘ontvoeren’ op het laatste moment voor een ongeplande reis is iets wat ze nooit zal vergeten! Om te zorgen dat ze bij je blijft moet je haar gelukkig houden! Zodra ze ongelukkig of verveeld is, zal ze niet de moeite nemen om eventuele problemen op te lossen, ze gaat gewoon weg en kijkt niet meer om. Gelukkig is het niet zo moeilijk om haar gelukkig houden. Wees haar vriend, ze neemt de liefde niet al te serieus. Laat haar haar vrijheid behouden, flirt met haar en neem je tijd om de relatie te ontwikkelen. Wees eerlijk, positief en avontuurlijk en speel nooit mind games met haar.

De Boogschutter Vrouw Liefdesverdriet

Boogschutter vrouw kan zich heel eenzaam voelen als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan niet tegen teleurstellingen en kan zelfs depressief worden als ze niet weet waarom ze afgewezen is. Door haar enorme energie en de gave om uit elke situatie het beste te halen herstelt ze snel. Boogschutter vrouw heeft een filosofische instelling en neemt zich voor het de volgende keer beter of anders te doen.

Bekijk ook

Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

Het sterrenbeeld Schorpioen uit genegenheid en liefde door grapjes en soms door beledigende grapjes. Schorpioen is loyaal maar niet altijd trouw, ze vinden dat ze een relatie hebben maar ook een eigen leven. In een relatie kunnen Schorpioenen zich vaak terug trekken en vaak uren of zelfs dagen in hun eigen ruimte blijven zonder naar hun partner te luisteren. Schorpioenen hebben een eigen privé leven nodig in hun relatie.