Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Steenbok man versus Steenbok vrouw

Steenbok man versus Steenbok vrouw

De Steenbok in een Relatie

Steenbok man jaloers? Hij is zelfs heel erg jaloers maar zal het nooit laten merken. Steenbok vrouw jaloers? Ze is wel een beetje jaloers maar het mag geen naam hebben. In wezen heeft de Steenbok niet veel vertrouwen om een duurzame relatie aan te gaan en nog minder om deze te handhaven. Heeft sterrenbeeld Steenbok gekozen voor een partner willen ze deze ook heel graag houden. Steenbokken zijn eerlijk, betrouwbaar en zorgzaam voor hun partner.

De Steenbok Man

De Steenbok man is zeer fysiek en gepassioneerd maar niet emotioneel (aan de buitenkant). Diep van binnen hunkert hij naar liefde, maar het duurt een lange tijd om dit werkelijkheid te laten worden. Hij is erg terughoudend in het schenken van zijn vertrouwen. Toon hem hoeveel je hem bewondert en win geleidelijk aan zijn vertrouwen. Zelf is hij zeer trouw, waarschijnlijk de meest trouwe van alle tekens. Onder zijn geheimzinnige, mysterieuze karakter zit een romantische ziel verstopt met een sterke sensuele kant. Zodra je deze hebt ontgrendeld zal je versteld staan van zijn transformatie! Geduld en vertrouwen is de sleutel tot een Steenbok man. Hij heeft zoveel te bieden aan de juiste vrouw.

 

De Steenbok Man en Liefdesverdriet

Steenbokken mannen zullen proberen alles uit te praten als zijn partner de relatie wil beëindigen. Ze verdragen een relatie breuk niet. Steenbok man zal nog weken proberen om het weer goed te maken. Hij deelt zijn liefdesverdriet niet met vrienden maar trekt zich terug. Kijkt films, leest boeken, vooral zelfhulpboeken en denkt na over dingen die hij nog zou kunnen doen om zijn geliefde terug te krijgen. Steenbok man ziekt zijn liefdesverdriet uit.

De Steenbok Vrouw

Diep van binnen is ze romantisch en liefdevol, maar de juiste man is nodig om dit naar buiten te laten komen. Aan de buitenkant lijkt het namelijk of de liefde haar niet veel kan schelen. De Steenbok vrouw is perfect voor de man die houdt van een uitdaging. Het zal tijd kosten om dichterbij te komen en zorg ervoor dat je haar niet opjaagt. Wees geduldig, dat is zij ook. Ze is een stijlvolle, chique vrouw. Je moet haar het hof maken als een echte dame. Overlaadt haar met leuke attenties (maar niet te duur, ze is zuinig met het uitgeven van geld en verwacht dat ook van jou). Ze zal de relatie domineren, maar op haar eigen intrigerende subtiele wijze. Laat haar het voortouw nemen, ze zal je echt niet de verkeerde kant op laten gaan! Ze zal de relatie in de juiste richting leiden, want ze is slim en praktisch. Ze biedt je een langdurige, echte en trouwe relatie met alle juiste ingrediënten voor geluk.

De Steenbok Vrouw en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Steenbok vrouw zal niet proberen haar partner over te halen om te blijven als deze wil vertrekken. Ze trekken een muur op en komen heel onverschillig over. Steenbok vrouw heeft veel tijd nodig om zich weer voor een nieuwe relatie open te stellen. Ze is melancholisch en zal veel romantische films kijken zolang ze liefdesverdriet heeft. De films kijkt ze vooral om zichzelf te overtuigen dat ze niets verloren heeft.

Bekijk ook

Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

Het sterrenbeeld Schorpioen uit genegenheid en liefde door grapjes en soms door beledigende grapjes. Schorpioen is loyaal maar niet altijd trouw, ze vinden dat ze een relatie hebben maar ook een eigen leven. In een relatie kunnen Schorpioenen zich vaak terug trekken en vaak uren of zelfs dagen in hun eigen ruimte blijven zonder naar hun partner te luisteren. Schorpioenen hebben een eigen privé leven nodig in hun relatie.