Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Stier man versus Stier vrouw

Stier man versus Stier vrouw

De Stier in een Relatie

Stier man jaloers? Sterrenbeeld Stier man is ontzettend jaloers in relaties. Stieren zijn niet alleen jaloers in relaties maar ook als het gaat over bezittingen, aandacht en tijd van partners. Stieren beschouwen hun partner als bezit. Stier vrouw jaloers? Ze is jaloers maar zal het niet laten merken. Sterrenbeeld Stier zal er alles aan doen een relatie te laten slagen. Stier bezit alle ingrediënten voor een langdurige relatie. Stier houdt van traditie en bloeien op als ze zich helemaal kunnen toewijden aan hun partner.

De Stier Man

De Stier man is een verstandige man. Hij zal je niet snel met knikkende knieen achterlaten, want hij is praktisch en down to earth! Hij wil een vrouw voor langere tijd, geen one-night stands. Hij zal voorzichtig op onderzoek uitgaan voordat hij toeslaat. Hij is heel geduldig als het gaat om een relatie. Hij zal de situatie overzien en ervoor zorgen dat een vrouw hem iets te bieden heeft voordat hij zichzelf ‘aanbiedt’. De Stier is een romantische man; hij zal zijn vrouw op een voetstuk zetten, haar beschermen en koesteren. Zodra hij zijn vrouw heeft ‘gekozen’ is hij heel gul, loyaal en trouw. Hij is zeer zeker geen saaie man, maar hij is geen type voor een vrouw die avontuur en opwinding zoekt. Hij is het type voor een vrouw die op zoek is naar stabiliteit en comfort. Hij is een ongelooflijke provider en hij heeft zeker geen bindingsangst als je de juiste vrouw voor hem bent.

De Stier Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Stier man voelt liefdesverdriet in al zijn cellen. Hij mist de geur van zijn geliefde, de warmte van zijn verloren liefde die aan voelde als een kachel. Stier man weet zich geen raad en kan liefdesverdriet niet plaatsten. Veranderingen zijn zo zwaar voor het sterrenbeeld Stier. Stier man gaat dan ook geïrriteerd en chagrijnig door met leven tot de tijd zijn wonden heeft geheeld.

De Stier Vrouw

De vrouwelijke Stier is een meester in het verleiden. Ze krijgt wat ze wil, en haar geduld is ongelooflijk… ze zal wachten op wat ze wil hebben. Ze heeft stabiliteit en zekerheid nodig en zal geen man tolereren die niet eerlijk is en onzekere toekomstplannen heeft. Ze is het oldschool type en down to earth, beschermend, loyaal, liefdevol en toegewijd. Ze is openlijk aanhankelijk in een relatie. Een Stier vrouw is perfect voor een man die graag wordt gekoesterd en verwend. Ze heeft veel te geven, maar vraagt er ook veel voor terug. Ze is erg gevoelig, hoewel dat niet zo lijkt aan de buitenkant. Maak haar veel het hof en complimenteer haar regelmatig om zo haar hart te winnen en ze is de jouwe. 😉 Maar kijk uit, maak een Stier vrouw niet kwaad! Haar temperament zal de kop op steken en ze zal behoorlijk koppig worden. Als je ooit haar vertrouwen schendt, dan is het bijna onmogelijk om dit ooit weer terug te winnen.

De Stier Vrouw en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Stier vrouw heeft lang liefdesverdriet. Ze voelt zich bedroeft en eenzaam.
Haar pijn zit diep van binnen en erover praten is onmogelijk. Lange tijd zal ze zich afsluiten van de buitenwereld. Vrienden en familie uit de weg gaan om geen vragen te moeten beantwoorden. Stier vrouw maakt na een paar weken een voor en tegen lijst. De lijst zal ze bij zich dragen en steeds lezen tot ze ervan overtuigd is dat het goed is zoals het is.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.