Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Tweelingen man versus Tweelingen vrouw

Tweelingen man versus Tweelingen vrouw

De Tweelingen in een Relatie

Sterrenbeeld Tweelingen heeft een partner nodig die levendig is, iemand die geest en passie stimuleert. Als de relatie goed gaat geeft Tweelingen je het gevoel alsof je de belangrijkste op de hele wereld bent. Tweelingen heeft veel humor en intelligentie van een partner nodig. Als een partner het leven te serieus neemt kunnen ze afknappen. Een liefdesrelatie met Tweelingen brengt altijd onzekerheid met zich mee omdat ze niet te voorspellen zijn.

De Tweelingen man

Hij is een geweldige date! Charmant, grappig, knap, spraakzaam, creatief en avontuurlijk, maar zorg ervoor dat je hem bij kunt houden. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen door hun vitaliteit, levenslust en enthousiasme. Dus reken op concurrentie als je probeert hem voor je te winnen. Verwacht niet dat als je hem voor je hebt gewonnen dat je hem helemaal voor jezelf hebt. Hij is vluchtig en maakt zijn eigen regels, hij zal niet toestaan dat je hem vastlegt of dat je over hem baast. Hij is dol op vrouwen en is goed in het overtuigen en manipuleren van hen met zijn slimheid om ze in bed te krijgen, hij zal alles zeggen om zijn zin te krijgen. Hij is de meester van de verleiding.

 

De Tweelingen Man en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Tweelingen man doet er alles aan om emotionele problemen te vermijden. Ze willen geen liefdespijn voelen. Tweelingen zal proberen alles uit te praten op een luchtige manier. Lukt dit niet kunnen ze soms hun zelfbeheersing verliezen. Sterrenbeeld Tweelingen komt echter weer snel tot bedaren. Tweelingen man zal niet lang verdrietig zijn maar op zoek gaan naar een avontuurtje. Een wilde nacht geeft hem zelfvertrouwen en rust omdat hij de negatieve energie die hij voelde kwijt is. Zodra hij de liefdespijn weer voelt zoekt hij een nieuw slachtoffer.

De Tweelingen vrouw

De Tweelingen vrouw is werkelijk betoverend! Echter een relatie met haar kan eerder voelen als een fijne vriendschap dan een echte relatie door haar ongedwongen karakter. Dat is niet perse een nadeel voor de casual man die niet zo dol is op romantische gevoelens. Dan is ze de perfecte vrouw voor jou. Aangezien ze een Tweeling symboliseert merk je dit ook in een relatie. Aan de ene kant wil ze worden gekoesterd, geliefd en verzorgd en aan de andere kant heeft ze stimulatie en nieuwsgierigheid nodig. Ze is erg veeleisend en als je niet te bieden hebt wat ze wil, zal ze snel naar een volgend avontuur op zoek gaan. Haar geïnteresseerd houden is een hele uitdaging, dus ze is de perfecte vrouw voor de man die van uitdagingen houdt. Ze heeft een partner nodig met een snelle geest, ze heeft de neiging om irritant te worden tegen iemand die mentaal langzamer is dan zij. Ze houdt mannen soms aan het lijntje, niet omdat ze harteloos is, maar omdat ze evalueert of hij haar tijd en aandacht waard is. Zodra je van haar bent, kan ze makkelijk jaloers worden. De reden hiervoor is dat wanneer ze zich openstelt voor een man, ze niet wil riskeren dat hij haar bedriegt of kwetst, aangezien ze zich niet makkelijk openstelt voor iemand. Dus date je een Tweeling vrouw en ze gedraagt zich jaloers? Dan weet je dat je haar hart hebt gewonnen.

De Tweelingen Vrouw en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Tweelingen vrouw is gevoelig en wist waarschijnlijk al lang voor de relatiebreuk dat liefdesverdriet op haar stond te wachten. Ze hebben een radar voor dit soort dingen. Tweelingen vrouw praat veel over haar liefdesverdriet met familie en vrienden. Het is haar manier om alles te verwerken. Doordat ze onrustig en avontuurlijk is zal ze zich snel bijeen rapen en op stap gaan om te kijken of er leuke mannen zijn.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.