Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Vissen man versus Vissen vrouw

Vissen man versus Vissen vrouw

Vissen in een Relatie

Sterrenbeeld Vissen zorgen voor hun partner alsof het een kind is. Ze zorgen dat hun partner gezond eet en genoeg slaapt. Vissen zijn zeer emotioneel, intimiteit met een partner is voor hen het grootste geschenk. Vissen geeft vaak meer dan ze aan kunnen omdat ze alleen het beste voor hun partner willen. Het sterrenbeeld Vissen heeft een dominante partner nodig om niet in een bodemloze put van zelfmedelijden terecht te komen.

De Vissen Man

De Vissen man is de ultieme romantische, gevoelige man. De Vissen man is de ideale man voor vrouwen die klagen dat mannen niet gevoelig genoeg zijn.  Hij heeft echter een ideaal in zijn hoofd hoe romantiek moet zijn dat niet realistisch is. Als hij zich realiseert dat er niet zoiets bestaat als de perfecte vrouw zal zijn liefde uiteen vallen. Hij leeft in een droomwereld en hij heeft een vrouw nodig die hem weer met beide benen op de grond zet. Het lijkt alsof hij altijd de verkeerde vrouw kiest, ofwel iemand die hij niet kan hebben of iemand die al een relatie heeft zodat hij niet te emotioneel betrokken hoeft te zijn. Hij heeft een vrouw nodig die hem kan domineren, op subtiele wijze. Ze moet in staat zijn om hem te helpen om zijn slechte gewoontes en gedachten af te leren. Een Vissen man heeft gevoeligheid, gulheid en medeleven nodig en hij zal je dit allemaal teruggeven. Hij is de ideale man voor een sterke, maar toch gevoelige vrouw.

De Vissen Man en Liefdesverdriet

De hartstochtelijke Vissen man kan de pijn van liefdesverdriet niet verdragen en gaat het liefst zo snel mogelijk op zoek naar een affaire. De Vissen man vlucht tijdens een periode van liefdesverdriet van de ene naar de andere vrouw tot hij vermoeid is. Pas als hij geestelijk en lichamelijk is uitgerust van zijn vluchtgedrag neemt hij rust en geeft toe aan zijn verdriet.

De Vissen Vrouw

Vissen vrouwen zijn zeer fascinerend en boeiend. Ze zorgt ervoor dat een man zich een echte man voelt vanwege haar behoefte aan een beschermer en leider. Ze is charmant, zacht en vrouwelijk. Ze kijkt makkelijk door een man heen en is dus niet makkelijk voor de gek te houden. Een man kan dus maar beter eerlijk tegen haar zijn en haar niet misleiden. In plaats van hem hiermee te confronteren zal ze gewoon verdwijnen! Ze wil graag zorgen en zal een man ‘orders’ geven, maar alleen voor zijn eigen bestwil. Ze zal zorgen dat hij goed eet en voldoende slaapt, een beetje zoals een moeder voor haar kind zorgt. Wat ze daarvoor in ruil nodig heeft, is een man die haar beschermt en koestert en haar het gevoel geeft dat ze nodig is en geliefd. Ze kan bijna plakkerig zijn en te aanhankelijk, maar nooit overdreven. Ze heeft geduld en sympathie nodig en je moet voorzichtig met haar zijn. Maak geen grappen over haar en plaag haar niet en wijs haar niet af, omdat ze hier niet tegen kan! Ze is zeer romantisch en zal zich verliezen in een relatie. Ze is de ultieme vrouwelijke verzorger.

De Vissen Vrouw en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Vissen vrouw zal lang lijden onder de pijn van haar liefdesverdriet. Ze trekt zich terug en is voor niemand emotioneel bereikbaar. Liefdesverdriet voelt voor een Vissen vrouw als een diepe wond in haar hart. Om er bovenop te komen zal zij zich lang verdiepen in het mysterie van de liefde. Yoga, mediatie en misschien zal ze zelfs een psycholoog raadplegen om zich beter te voelen.

Bekijk ook

Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

Het sterrenbeeld Schorpioen uit genegenheid en liefde door grapjes en soms door beledigende grapjes. Schorpioen is loyaal maar niet altijd trouw, ze vinden dat ze een relatie hebben maar ook een eigen leven. In een relatie kunnen Schorpioenen zich vaak terug trekken en vaak uren of zelfs dagen in hun eigen ruimte blijven zonder naar hun partner te luisteren. Schorpioenen hebben een eigen privé leven nodig in hun relatie.