Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Waterman man versus Waterman vrouw

Waterman man versus Waterman vrouw

De Waterman in een Relatie

Sterrenbeeld Waterman is beter in vriendschap dan in de liefde. De partner van een Waterman heeft altijd de indruk eerder een vriend dan een minnaar of minnares te zijn. De drang naar onafhankelijkheid maakt het moeilijk voor een Waterman om zich te binden en een relatie in stand te houden. Wanneer zij wel een relatie hebben zijn ze toegewijd en eerlijk. Als Watermannen voor een relatie gekozen hebben stellen ze zich open en zijn bereid alles op te offeren voor hun partner. Watermannen zijn heel romantisch ook al komen ze op het eerste gezicht kil over.

De Waterman Man

Deze man is helemaal van de intellectuele stimulatie. Je kunt de mooiste vrouw van de wereld zijn, maar als je zijn geest niet kunt roeren zal hij niet eens de moeite nemen. Communicatie is heel belangrijk voor deze man. Diep van binnen verlangt hij naar liefde, maar dit zorgt bij hem ook voor innerlijke problemen vanwege zijn onvermogen om emoties te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat een Waterman man vaak struikelt over zijn eigen woorden in de liefde , wees geduldig met hem en verwijt het hem niet. Let wel op dat een Waterman ook weer heel snel klaar kan zijn met zijn verliefdheid. Een vrouw moet in staat zijn zich aan hem aan te passen. Hij zal voor niemand veranderen en wil respect en begrip voor de manier hoe hij is; ongeacht hoe excentriek zijn idealen misschien zijn. Hij heeft stimulatie nodig en een partner waarmee hij avonturen kan delen, niet iemand om alleen maar mee op de bank te zitten en tv te kijken. Probeer hem niet te binden met allerlei eisen en verplichtingen en zet geen emotionele druk op hem, hierdoor zorg je dat hij vlucht. Ook moet je nooit jaloers zijn, dit is voor hem echt een rode vlag en hij zal je meteen verlaten. Een Waterman man kan nooit worden vastgelegd. Als je hem alles geeft wat hij nodig heeft, zal hij volledig trouw zijn dus moet je je geen zorgen maken wanneer hij dingen voor zichzelf doet. Geef hem ruimte en respecteer zijn privacy en alles zal goed zijn.

De Waterman Man en Liefdesverdriet

Watermannen zullen niet snel een relatie zelf beëindigen, ze zullen het zo manipuleren dat hun partner het uitmaakt. Wanneer een relatie eindigt zal het sterrenbeeld Waterman snel denken dat hij het probleem is. De fouten die ze gemaakt hebben willen ze de volgende keer niet nog een keer maken. Watermannen vergeten de pijn van liefdesverdriet door zich te storten op avontuur en hun werk maar vooral op veel plezier maken met vrienden.

De Waterman Vrouw

De Waterman vrouw is de ultieme onafhankelijk vrouw! Ze is grappig, intelligent, avontuurlijk, nooit aanhankelijk of jaloers en nooit veeleisend of overdreven emotioneel. Ze is onvoorspelbaar en hunkert naar avontuur. Alles mag met deze vrouw en elke man die zij kiest zal een geweldige relatie hebben. Maak haar het hof, ze verwacht een lady-like behandeling; in die zin is ze ouderwets. Een relatie zal langzaam vooruitgang boeken, omdat ze niet gemakkelijk emotioneel betrokken raakt en ze is ook niet dol op openlijke romantische acties. De man die probeert om haar hart te winnen moet haar met respect en als een gelijke behandelen. Communicatie is de sleutel om een relatie met een Waterman vrouw te evolueren! Zodra ze jou vertrouwt en jullie dichter naar elkaar groeien, zal ze een loyaal en goedhartig persoon zijn. Ze is wel bang om haar eigen identiteit te verliezen dus wees niet verbaasd dat ze, zelfs in een lange relatie, meer op een vriend lijkt dan op een partner. Leg geen emotionele druk op haar en leg haar niet vast met eisen en verplichtingen omdat ze dan weg is! Ook bij haar moet je niet jaloers zijn. Ze is een vrije vogel, geef haar ruimte en respect.

De Waterman Vrouw en Liefdesverdriet

Het sterrenbeeld Waterman vrouw is gevoelig, liefdesverdriet kan haar onzeker maken over zichzelf. Voor een Waterman vrouw is liefde een onzelfzuchtige onbevangen emotie om te ontdekken en ervan te genieten. Waterman vrouw voelt zich leeg, verdrietig en is niet in staat liefdespijn te begrijpen. Ze voelt zich verstrooit maar niet voor lang. Door haar drang naar vrijheid en haar grillige karakter wil ze niet in deze gemoedstoestand blijven. Waterman vrouw pakt haar leven weer op alsof er niets gebeurd is.

Bekijk ook

Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

Het sterrenbeeld Schorpioen uit genegenheid en liefde door grapjes en soms door beledigende grapjes. Schorpioen is loyaal maar niet altijd trouw, ze vinden dat ze een relatie hebben maar ook een eigen leven. In een relatie kunnen Schorpioenen zich vaak terug trekken en vaak uren of zelfs dagen in hun eigen ruimte blijven zonder naar hun partner te luisteren. Schorpioenen hebben een eigen privé leven nodig in hun relatie.