Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Weegschaal man versus Weegschaal vrouw

Weegschaal man versus Weegschaal vrouw

De Weegschaal in een Relatie

Relatie en de liefde betekenen alles voor het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen zijn toegewijde partners en doen er alles aan de wensen van de ander te vervullen. Weegschalen hebben de langste en de beste huwelijken. Ze houden niet van afhaken wat er ook gebeurd. Weegschaal heeft een sterke behoefte om een relatie te hebben, ze kunnen moeilijk alleen zijn. De partner van een Weegschaal moet weten dat een Weegschaal ergerlijk besluiteloos is.

De Weegschaal Man

De Weegschaal man is zeer populair bij vrouwen, omdat hij charmant en harmonieus is en zich op het level van vrouwen kan begeven. Een kenmerk dat bij een Weegschaal past, omdat ze het vermogen hebben om de wereld door de ogen van anderen te zien. Een Weegschaal man doet dit om een vrouw te verleiden, en het werkt altijd! Hij lijkt altijd op zoek te zijn naar de perfecte vrouw, die helaas niet bestaat. Het beste wat in de buurt komt is een vrouw die waardering en bewondering heeft voor zijn ‘roem’. Kijk naar hem, bewonder hem, hij heeft een zwak voor vleierij! Niet zeuren of hem keuzes laten maken (dat kan hij namelijk niet), dat zet een enorme druk op hem. Maak zelf de beslissing als het hem niet lukt en hij zal daarin meegaan, stiekem blij dat jij de controle hebt genomen.

De Weegschaal Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Weegschaal man is verward als zijn relatie voorbij is en begrijpt niet dat iemand hem en zijn liefde kan afwijzen. Hij zoekt naar een excuus voor het gedrag van zijn ex partner. Weegschalen proberen nog lang na het verbreken van een relatie macht uit te oefenen over degene die ze afgewezen heeft. Heeft Weegschaal man zelf de relatie beëindigd voelt hij zich krachtig en herstelt snel.

De Weegschaal Vrouw

De Weegschaal vrouw is betoverend en charmant, ze is de meester in de kunst van het verleiden. De omgeving is belangrijk voor een Weegschaal. Zorg dat jullie eerste date ergens stijlvol, elegant en chique is. Bijvoorbeeld een lunch in een stijlvolle bistro en daarna een boswandeling of langs een veld vol bloemen, de Weegschaal vrouw zal zich dan vredig voelen. Geef haar complimenten en vertel haar hoezeer je haar waardeert. Ze kan misschien wat verlegen reageren, maar met elk compliment zal ze meer een meer gaan stralen. Zodra de eerste verleiding voorbij is en de relatie wat stabieler is, zal ze haar zoete verleidelijk manieren stoppen, niet omdat ze de interesse in je is verloren, maar omdat ze een beetje lui is in de liefde! Het kan zijn dat ze het nodig heeft om een paar dagen zonder je te zijn, ze ziet dat als een soort resetten van jullie relatie. Blijf romantisch en ze zal haar belangstelling niet verliezen. En met romantisch bedoelen we dramatisch romantisch!! Zoete briefjes in haar jaszak, bloemen enz. brengen haar enorme vreugde en zorgen ervoor dat ze zich speciaal voelt en dit is het allerbelangrijkste voor een Weegschaal vrouw.

De Weegschaal Vrouw Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Weegschaal vrouw snikt, schreeuwt en wordt razend als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan zelfs woedeaanvallen krijgen en haar hele servies kapot gooien als ze afgewezen is door een geliefde. Weegschaal vrouw kan moeilijk loslaten en soms belt of stuurt ze een mail naar haar ex omdat ze naar een hereniging verlangt. Ze voelt zich gekwetst en onzeker. Zodra ze rust neemt en stopt met contact zoeken voelt ze zich beter en is klaar voor een nieuw avontuur.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.