Home => Numerologie => Jaargetallen => Jaargetal 7

Jaargetal 7

7Y

Is uw jaargetal 7, dan is het tijd voor bezinning en rust.
Dit is een jaar van zelfonderzoek en nodigt je uit om wijsheid, spiritualiteit, geluk en vrede in jezelf te vinden en om jezelf te verwezenlijken. Je streeft naar een hoge levenskwaliteit en wilt met volle teugen genieten van het bestaan.
Dit jaar staat voor persoonlijke ontwikkeling: meditatie, introspectie en zelfonderzoek. Scherp je geest en doe nieuwe kennis op. Schep vertrouwen in het leven, want daardoor kunnen je creativiteit, vitaliteit en optimisme tot wasdom komen. Breng je daden en je woorden met elkaar in overeenstemming en geloof in je eigen succes. De 7 confronteert je met zaken uit het afgelopen jaar die nog niet geregeld en verwerkt zijn. Laat het oude los, stel jezelf nieuwe doelen en ga op pad. Gevoelsmatig wordt er veel van je verlangd; je wordt je van veel dingen bewust. Je intuïtie, je intelligentie en wijsheid helpen je de juiste beslissingen te nemen. Gevoelens van eenzaamheid horen er ook bij dit jaar. Het helpt je om verbinding te maken met je innerlijk; je intuïtie te vertrouwen en te volgen; je op alle vlakken verder te ontwikkelen; op de juiste plek, het juiste moment, het juiste te doen;
U voelt zich misschien wat los staan van uw gewone leven, dus overdenk uw doelen en stel eventueel uw koers bij. Steek tijd en energie in de ontwikkeling van uw vaardigheden en het vergroten van uw kennis. Dit is ook een goede periode om meer spiritueel inzicht te krijgen. Begin eventeel met een yogacursus of ga mediteren.

Bekijk ook

Jaargetal 9

Is uw jaargetal 9, dan staat u vervulling te wachten.