De Rechter


Degene die onder het teken de Rechter geboren is, zal al heel vroeg in zijn leven ontdekken hoe het is om beslissingen te moeten nemen.

Je beschikt over een ijzeren wil en onderneemt onbaatzuchtige activiteiten. Je vindt het onnodig om dankbaarheid terug te krijgen wanneer je anderen met hun problemen helpt. Je bent een harde vechter zonder illusies, die anderen aantrekt omdat je hun standpunten, hun vrienden en vijanden ook respecteert.

Je weet enthousiasme voor dingen en anderen op te wekken. Je bezit grote wijsheid en hebt vele vruchtbare acties ondernomen. Je kunt ook genieten van jouw eigen geheime wereld van overpeinzing en verbeelding. Je hebt op zijn tijd eenzaamheid en spiritualiteit nodig.

Je bent gezegend met een intuïtief, soms bijna telepathisch vermogen, waardoor je zonder al te veel problemen in staat zal zijn om veranderingen aan te brengen.

Belangrijk voor jou echter, is om niet te veel te willen veranderen. Soms is het goed of beter om de dingen te aanvaarden zoals ze zijn of gaan.

Bekijk ook

De Reiziger

Periode 4 september tot 3 oktober