Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

Schorpioen man versus Schorpioen vrouw

De Schorpioen in een Relatie

Het sterrenbeeld Schorpioen uit genegenheid en liefde door grapjes en soms door beledigende grapjes. Schorpioen is loyaal maar niet altijd trouw, ze vinden dat ze een relatie hebben maar ook een eigen leven. In een relatie kunnen Schorpioenen zich vaak terug trekken en vaak uren of zelfs dagen in hun eigen ruimte blijven zonder naar hun partner te luisteren. Schorpioenen hebben een eigen privé leven nodig in hun relatie.

De Schorpioen Man

De Schorpioen man is anders dan alle ander mannen van de dierenriem. Hij is zo uniek dat er zowat een apart hoofdstuk nodig is om uit te leggen hoe je met hem moet daten. De Schorpioen man presenteert een sterk mannelijk seksuele kracht. Hij is makkelijk te verleiden en mee naar huis te nemen voor een nacht, maar het is moeilijk om een relatie met hem te krijgen. Hij is heel gevoelig en voelt zich snel eenzaam en onvervuld, maar hij zal nooit toestaan dat een vrouw dit weet! Dus achter gesloten deuren kun je gevoelig en aanhankelijk doen om een beroep op zijn emoties te doen. Probeer hem niet te misleiden want hij komt erachter en zal het je nooit vergeven. Spelen met een Schorpioen man is een onverstandig zet. Hij zal jaloers en bezitterig worden en nooit toestaan dat een vrouw controle over hem heeft. Laat hem het voortouw nemen, hij is behoorlijk fascinerend en het zal nooit mis gaan als hij plannen maakt voor de nacht.  Ze kunnen ook humeurig zijn en hun stemming kan binnen no-time omslaan. Blijf aan zijn zijde staan, dan is het ook zo weer over. Zeur niet over zijn gedrag, want hij heeft het er al moeilijk genoeg mee om zijn eigen emoties te begrijpen. Schorpioen mannen zijn uitstekende beschermers en je zult je altijd veilig bij hem voelen.

De Schorpioen Man en Liefdesverdriet

Schorpioen man kan niet vergeten en vergeven. Zich overgeven aan liefdesverdriet en de pijn verwerken laat zijn ego niet toe. Hij kan moeilijk loslaten en doorgaan met zijn leven. Zijn behoefte te kwetsen is intens en het is moeilijk hem op andere gedachten te brengen. Soms zijn er anderen nodig, zoals familie en vrienden om de Schorpioen man onder druk te zetten en hem in te laten zien dat hij de beëindigde relatie moet accepteren.

De Schorpioen Vrouw

De Schorpioen vrouw is zeer emotioneel, zeer veeleisend en zeer demonstratief. Vol flair en intrige, een sterke vrouw die een man de juiste hoeveelheid uitdaging met de juiste hoeveelheid beloning biedt. De Schorpioen vrouw is de ultieme verleidelijke flirterige vrouw. Ze zal een man haar hart niet gemakkelijk geven, ze is vertrouwt anderen namelijk niet makkelijk. Je zult door een reeks van ‘mentale testen’ moeten gaan om jullie relatie solide en close te krijgen. Ze zal het niet laten zien, maar ze wil een hechte, vaste relatie. Hiervoor moet een man wel betrouwbaar zijn en haar nooit willen controleren. Ze is erg bezitterig, maar de Schorpioen vrouw is zo vol mysterie, sensualiteit en passie dat de meeste mannen dit niet erg vinden.

De Schorpioen Vrouw Liefdesverdriet

Schorpioen vrouw is hartstochtelijk en een relatie met een Schorpioen vrouw beëindigen zal ook hartstochtelijk zijn. Liefdesverdriet zet ze om in wraak en als de relatie beledigend voor haar geëindigd is zal ze er alles aan doen haar ex te kwetsen. Haar aanval met een tegenaanval bestrijden heeft geen zin. Ze zal niet aan haar liefdespijn toegeven maar blijven zoeken naar een manier om te kwetsen.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.