Home => Astrologie => De Kinderhoroscoop => Boogschutter-kind

Boogschutter-kind


Het Boogschutter-kind is een kind dat naar alle waarschijnlijkheid optimistisch van aard is. Elke nieuwe dag ziet het blijmoedig tegemoet en het zal dan ook meestal ’s ochtends opgewekt opstaan en daarmee wellicht het begin van de dag ook voor anderen aangenamer maken, zelfs voor degenen die een ochtendhumeur hebben.

Het Boogschutter-kind heeft hoogstwaarschijnlijk een grote honger naar kennis. Als iets dit kind op het lijf geschreven staat, dan is het wel het willen begrijpen van het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van alle dingen. Het laat zich daarbij niet door vanzelfsprekendheden tevreden stellen, maar wil het naadje van de kous weten.

Dit kind zal een avontuurlijke instelling hebben en graag actief bezig zijn. Het meest van al houdt het echter van plezier maken. Daarbij kan het hem niet gek genoeg zijn. Hoe gekker het wordt, hoe meer het Boogschutter-kind zal genieten van de spanning.

Het Boogschutter-kind zal vaak oprecht zijn in zijn reacties naar anderen. Het geeft zijn mening zonder na te denken. Hoewel deze spontaniteit op zich een gezond iets is voor een kind, kunnen anderen hem soms wat tactloos vinden. De meeste mensen om hem heen kennen hem hier echter in en zullen hem hierom waarderen.

Copyright © Willem Kunst, erkend astroloog A.V.N.


 

Bovenstaand worden slechts enkele hoofdlijnen van dit sterrenbeeld aangegeven. Als je echter een goed inzicht in je kind wilt krijgen, kun je een persoonlijke kinderhoroscoop op laten stellen, waarin ook de invloed van de andere planeten uitvoerig wordt beschreven.

Maak je keuze uit onderstaande mogelijkheden.
De uitgebreide kinderhoroscoop (Door Willem Kunst)
De korte kinderhoroscoop (Online horoscoop voor 1,30€ )
De Ouder-Kind relatie (Online horoscoop voor 1,30€ )

Bekijk ook

Maagd-kind

Maagd-kind

24 augustus t/m 23 september