Home => Astrologie => Partnervergelijking => Getal 3 : 1 tot 9

Getal 3 : 1 tot 9


3 – 1

Samen kunt u bijna alles bereiken, mits partner 1 niets overhaast doet en partner 3 leert zijn of haar aandacht bij de zaak te houden. Partner 1 zal altijd de leider zijn en de ideeën aandragen die partner 3 kan uitwerken. Deze combinatie kan zowel materieel als emotioneel erg goed werken.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding C
B

3 – 2

Vrienden maken en anderen beïnvloeden, dat typeert een verhouding tussen een 2 en een 3. Partner 2 maakt snel vrienden partner 3 kan daarmee zijn of haar voordeel doen. Dit is een goede combinatie, mits partner 2 bereid is meestal de tweede viool te spelen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding C
B

3 – 3

Deze combinatie is geneigd te veel risico’s te nemen. Ze zijn beide roekeloos en eigenwijs, en ze vertrouwen te veel op hun geluk. Een 3 met een 3 is combinatie van gokkers, met de kansen in hun nadeel. Tenzij beiden meer verantwoordelijkheidsbesef ontwikkelen en meer over de dingen nadenken, heeft deze relatie weinig kans van slagen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding D
D

3 – 4

Bij deze combinatie zullen beide partners water bij de wijn moeten doen. De 3 is van nature nogal roekeloos, de 4 juist voorzichtig. De 4, die het altijd ‘te druk’ heeft, moet de tijd nemen naar de ideeën van de 3 te luisteren. Als deze karakterverschillen eenmaal zijn overbrugd, kan zich een stabiele zakelijke of persoonlijke relatie ontwikkelen.
Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding C
C

3 – 5

Een combinatie van deze twee getallen leidt tot talloze originele ideeën die de 5 heel goed kan ‘verkopen’ als de 3 ze eenmaal aantrekkelijk heeft verpakt. Succes kan haast niet uitblijven. Het enige gevaar bij deze combinatie ligt in een overhaaste aanpak.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding B
C

3 – 6

U moet goed met elkaar kunnen opschieten omdat u overeenkomstige karakters hebt. Als u besluit met elkaar in zee te gaan, kan deze relatie bijna alles doorstaan. In de zakenwereld worden mensen met deze getallen vaak compagnons voor het leven.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding B
B

3 – 7

Als u elkaar binnen deze relatie voldoende ruimte laat, zal het allemaal best lukken. De 3 levert de benodigde energie en ontvangt in ruil daarvoor begrip. De 7 is verstandig en laat zich door de 3 inspireren. Al met al twee getallen die elkaar op het persoonlijke ne het zakelijke vlak goed aanvullen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding B
B

3 – 8

Deze combinatie zal zakelijk beter tot haar recht komen dan in het persoonlijke vlak, omdat beide partners allerlei grootse plannen hebben die ze ook allebei kunnen verwezenlijken. Een 3 legt veel contacten, een 8 is ondernemend. Als beiden hetzelfde doel nastreven, zal weinig hen kunnen tegenhouden.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding A
C

3 – 9

Een uitstekende combinatie zolang geen van beide hoeven te werken. Met voldoende geld achter de hand kunt de u de hele dag gezellig bij elkaar zitten en over de zin van het leven filosoferen. Maar omdat de meeste mensen toch de kost moeten verdienen, zult u beiden wat realistischer en praktischer moeten worden om iets van het leven te kunnen maken.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding D
A

Bekijk ook

Getal 2 : 1 tot 9

Combinatie met nummer 2