Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Kreeft man versus Kreeft vrouw

Kreeft man versus Kreeft vrouw

De Kreeft in een Relatie

Het sterrenbeeld Kreeft neemt een relatie ernstig, als ze voor iemand vallen, vallen ze heel hard. Als ze echt iets voor je voelen kan het heel moeilijk zin om weer van hen af te komen, ze hebben graag een relatie. Gaat alles goed zijn het lieve, aanhalige partners, gaat het niet goed kunnen ze humeurig en prikkelbaar worden en zich terugtrekken in hun schulp. Kreeften zijn zeer zelf beschermend en geven dierbaren een veilig geborgen gevoel.

De Kreeft man

De Kreeft man is niet direct met je! Hij zal je langzaam en voorzichtig benaderen. Romantisch en flirterig zal hij proberen je hart te winnen met royale aandacht en cadeautjes. De reden dat hij nooit direct met je zal zijn, is zijn grote angst voor afwijzing. Ben je geïnteresseerd in een Kreeft man dan zul jij waarschijnlijk de eerste stap moeten zetten en hem op date vragen. Hij wordt makkelijk verliefd en zal jou zijn hele wereld maken. Nadat je ´van hem bent´ zal hij zich aan je vastklemmen en kan behoorlijk jaloers en bezitterig worden. Dit is omdat hij bang is je aan een andere man te verliezen. Hij heeft het nodig dat je loyaal en trouw bent, hij is dat immers ook, en wil een sterke en hechte relatie. Kreeft mannen zijn de meest trouwe mannen van de dierenriem. Als je ervan houdt aanbeden te worden en dol bent op romantiek zit je met een Kreeft man gebakken! Kreeft mannen zijn dol op affectie en willen graag hand in hand met je lopen en zijn dol op fysiek contact. Hij is helemaal van het gevoel. Het kan zijn dat hij dit niet laat zien aan de buitenkant en rustig en koel overkomt, maar onder dat masker voelt hij diep en intens. Hij is ook makkelijk beledigd, dus maak geen grappen ten koste van hem want dan is hij behoorlijk gekrenkt!

De Kreeft Man en Liefdesverdriet

Als Kreeft man toch al van je af wilde is er helemaal niets aan de hand. Is sterrenbeeld Kreeft man er echter van overtuigd dat je de ware bent kan het moeilijk worden. Kreeft man kan niet loslaten, trekt zich terug en voelt zich boos, teleurgesteld en rancuneus. Hij zal het er niet bij laten, hij heeft zijn zinnen op je gezet en probeert dan ook steeds toenadering te zoeken. Kreeft man is zo vasthouden dat hij er. Niet aan toe komt zijn liefdesverdriet te verwerken.

De Kreeft vrouw

De Kreeft vrouw is zeer sensueel met diepe emoties en passie die borrelt onder de buitenkant. Om dit te bereiken is echter geduld en tederheid nodig. Verwacht niet van haar dat ze zich direct voor je openstelt en in een relatie springt. Ze zal niet de eerste stap zetten, jij zult al het werk moeten doen. Probeer haar niet te misleiden want een Kreeft vrouw heeft een persoon zo door en zal dwars door je heen kijken. Vertrouwen is het allerbelangrijkste voor een Kreeft vrouw. Als je ooit haar vertrouwen beschadigt, kun je net zo goed meteen gaan! Ze heeft liefde en geborgenheid nodig, een Kreeft vrouw is de perfecte vrouw voor een man die een vrouw graag in vervoering brengt met romantiek. Ze is sensueel, lief en flirterig. Als jullie eenmaal een relatie hebben, dan hebben jullie een solide basis doordat zij de tijd heeft genomen om een relatie aan te gaan. Ze is een beetje ouderwets, vrouwelijk en geduldig. Als jij de man bent die haar kan geven wat ze nodig heeft, dan is jullie relatie er een voor het leven.

De Kreeft Vrouw Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Kreeft vrouw is gevoelig en kan emoties moeilijk uiten. Met vrienden en familie zal ze haar liefdespijn niet delen. Kreeft vrouw trekt zich terug in haar schulp. Ze kan dagen in bed blijven liggen als ze liefdesverdriet heeft. Als de beëindigde relatie lang geduurd heeft en er onverwacht een einde aan de relatie gekomen is, kan ze zo teleurgesteld en verdrietig zijn dat ze zelfs depressief zou kunnen worden.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.