Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Leeuw man versus Leeuw vrouw

Leeuw man versus Leeuw vrouw

De Leeuw in een Relatie

Het sterrenbeeld Leeuw is hartstochtelijk maar zal een partner niet snel in het openbaar omhelzen of aanhalen. Leeuwen houden niet van relatieproblemen en vermijden gesprekken hierover ze veranderen van onderwerp of weigeren erover te praten. Het sterrenbeeld Leeuw wil graag kinderen, ze houden van de ontspannen activiteiten met kinderen. Kinderen worden door Leeuw in tegenstelling tot de partner wel in het openbaar geknuffeld en gezoend.

De Leeuw Man

De Leeuw man wordt snel verliefd, maar dat duurt meestal niet zo lang. Dit komt omdat zijn emotionele idealen van een grootse en prachtige liefdesrelatie snel omgezet worden naar de realiteit. Een Leeuw man heeft een vrouw nodig die met beide benen op de grond staat en in lijn is met de realiteit van het leven, zodat ze hem kan helpen ook met zijn beide benen op de grond te blijven. Het lijkt misschien alsof hij ongedwongen en vrij is in de liefde, maar dit is niet het geval. Hij heeft bewondering en goedkeuring nodig en wanneer hij dit krijgt voelt hij zich zeer gepassioneerd van binnen en zal je behandelen met een verbazingwekkende genegenheid en vrolijk en geweldig gezelschap zijn. De Leeuw man lijkt een oersterke koele ‘koning’ te zijn, maar eerlijk gezegd is hij erg gevoelig. Hij wil een vrouw die hem tegemoet komt, niet in een veeleisende manier, maar hij meent er recht op te hebben omdat hij ‘groots’ is. Leeuw mannen kunnen op zichzelf gericht zijn, maar ze zijn diep van binnen zachtaardig en hebben heel veel liefde te geven aan de vrouw die hem geeft wat hij wil. Leeuwen kunnen met iedereen overweg en zowat elk type vrouw is geschikt voor hem. Een vrouw die in zijn ogen hem tegemoet komt, zijn fouten niet ziet (want hij denkt dat hij die niet heeft), en niet zeurt zal uiteraard zijn voorkeur hebben.  Als de relatie stand houdt, zal zij hem echter wel duidelijk moeten maken dat hij niet het enige geweldige in de wereld is!

De Leeuw Man en Liefdesverdriet

Leeuw man weigert om afgewezen te worden. Ze verdagen het niet om gedumpt te worden omdat ze zo trots zijn. Sterrenbeeld Leeuw is niet wraakzuchtig. Om vrede te hebben met het feit dat een relatie beëindigd is zal de Leeuw man allerlei verklaringen bedenken. Dat het goed is dat deze relatie stuk gelopen is en het voor zijn partner en natuurlijk voor zichzelf de beste oplossing is. Leeuwen wensen je het beste toe en gaan weer verder met genieten van het leven.

De Leeuw Vrouw

De eerste stap is haar te aanbidden en te loven! De relatie zal nooit werken als ze dit niet van je krijgt. Kijk niet naar andere vrouwen als je met haar bent, ze moet de enige zijn in jouw ogen! De gedachte aan concurrentie met andere vrouwen laat haar volledig op je afknappen, want ze is prachtig en groots en beter dan elke vrouw (in haar ogen)! Wees echter wel (voor)bereid om te concurreren met anderen mannen!!! Ze trekt mensen, bewust en onbewust, aan vanwege haar schitterende persoonlijkheid. Ze is een geweldige partner, omdat ze onvoorwaardelijke genegenheid en liefde geeft en ze ervoor zorgt dat jij je goed voelt over jezelf. Ze is lief en ondersteunend met een avontuurlijke inslag, ze is altijd leuk om mee om te gaan! Een Leeuw vrouw zal domineren, maar niet helemaal, want ze heeft nog steeds een man nodig om te leiden (dat wil ze graag anders zal ze over je heen lopen). Ze wil graag tegen je opkijken. Een Leeuw vrouw is perfect voor een man die aanhankelijk is met een sterk karakter, maar niet te bazig. Ze heeft iemand nodig die gepassioneerd is over alles in hun leven en die streeft naar het beste, aangezien zij dit zelf ook doet!

De Leeuw Vrouw Liefdesverdriet

Leeuw vrouw geeft niet toe aan liefdesverdriet. Ze is te trots om te huilen en ze houdt niet van depressieve gevoelens. Alles maar dan ook alles zal ze doen om niet de pijn van liefdesverdriet te voelen. Als ze gedumpt is verteld ze dit aan niemand. Leeuw vrouw wil verder gaan met leven en geen tijd verliezen of verspillen aan wat eenmaal was.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.