Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Maagd man versus Maagd vrouw

Maagd man versus Maagd vrouw

De Maagd in een Relatie

Sterrenbeeld Maagd houdt er niet van in het openbaar te knuffelen, ze zijn hartstochtelijk maar vaak omhelst of gekust worden vinden Maagden niet prettig. Ze zijn blij met een knipoog, glimlach of vriendelijk woord. Maagden kunnen hun partner tot waanzin drijven met hun ordelijkheid. Maagd stelt hoge eisen en kunnen koppig zijn wat hun eisen betreft.
Maagden zijn niet erg romantisch maar ze zijn loyaal en trouw.

De Maagd Man

De Maagd man komt koel over, maar is gevoelig van binnen. Hij heeft enorm veel respect voor een vrouw en zal haar behandelen als een gelijke. Hij houdt van een vrouw die zijn emoties beroert, want hij is terughoudend met het uiten van zijn emoties. Deze man heeft geduld en begrip nodig. Hij zal niet extreem close worden dus probeer niet om zijn psyche te ontleden en té nauw verbonden te raken, hierdoor zal hij zich bedreigd voelen. Hij wil een stijlvolle vrouw die niet impulsief is of onconventioneel. Hij leidt een voorspelbaar leven en een voorspelbare vrouw zal zorgen dat hij zich veilig voelt. Hij is perfect voor een nuchtere, conventionele vrouw. Verwacht niet dat hij romantisch is en je knikkende knieën geeft, maar hij zal altijd aan jouw kant staan en zeer loyaal zijn. Zijn sensuele kant komt van tijd tot tijd naar buiten. Een vrouw die op zoek is naar een stabiele, solide relatie met een duidelijk toekomstbeeld is perfect voor de Maagd man.

De Maagd Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Maagd man praat met niemand over zijn liefdesverdriet. Maagden laten niets los en niemand zal zijn liefdespijn opmerken. Als hij tenminste verdrietig is. Meestal accepteren Maagden het einde van een relatie zonder verzet. Het sterrenbeeld Maagd man is realistisch en denkt waarschijnlijk dat de volgende relatie al dichtbij is. Hij verbreekt alle banden en het verleden liever dan dat hij bevriend is met zijn ex.

De Maagd Vrouw

Een Maagd vrouw is nuchter en ze kan koud en afstandelijk lijken, maar onder het timide en gereserveerde oppervlak ligt de echte vrouw…. een sterke, gepassioneerde vrouw met een grote capaciteit voor een sterke toegewijde liefde. Ze zal ‘hard to get’ spelen, omdat ze haar emoties niet graag tentoonstelt, bang om gekwetst te worden. Ze vraagt veel geduld en je moet haar het hof maken en hard werken om indruk op haar te maken. Zodra ze verliefd is zal dat voor een lange termijn zijn! Ze zal toegewijd en loyaal zijn en je heel gelukkig maken en zelfs een beetje orde scheppen in je leven. Een Maagd vrouw is conservatief en ouderwets en het type vrouw dat perfect is voor een man die van een uitdaging houdt en graag langzaam aan een relatie op wil bouwen.

De Maagd Vrouw Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Maagd vrouw gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Het is zelfs voor haar beste vrienden moeilijk in te schatten of ze liefdespijn heeft of niet. Als vrienden vragen hoe ze zich voelt zal ze laconiek en koel zonder vertoon van emotie vertellen dat haar relatie beëindigd is. Meestal verbreken Maagden een liefdesrelatie voordat de partner de relatie kan beëindigen. Maagd vrouw voelt haarfijn aan als een relatie zijn nut heeft gehad.

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.