Home => Astrologie => Sterrenbeeldtekens man versus vrouw => Ram man versus Ram vrouw

Ram man versus Ram vrouw

De Ram in een Relatie

Probeer een Ram niet te beheersen, ze houden niet van bevelen. Rammen zijn zeer capabele mensen. Als je mee gaat in hun plannen, ga je zeker een leuke tijd tegemoet. De Ram wil graag alles onder controle houden en zijn dol op volgers. In een relatie heeft de Ram tegengas nodig. De kans is groot dat het sterrenteken Ram zich verveelt met een partner die het altijd met hem eens is. Rammen voeren graag gesprekken over intellectuele onderwerpen die vaak overgaan in een levendige discussie, of een vriendelijk debat. Rammen zijn dol op complimenten

De Ram Man

Een mannelijke Ram is dol op avontuur. Wil je een relatie met een Ram man, wees dan voorbereid op snelle avonturen, nieuwigheden en opwinding. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te proberen, op elk gebied.  Dat wil niet zeggen dat elke Ram man alleen maar een kortstondige vluchtige relatie wil, maar vaak is dat wel het geval. Hij kan blijven hangen als jij het type vrouw bent dat ervan houdt dat een man het voortouw neemt en je hem koestert in zijn glorie. Hij geniet van uitdagingen, dus als jij ‘hard to get’ speelt dan zal hij je alleen maar interessanter vinden. Vergeet niet, deze man is dol op jagen! Maar…doe niet alsof je niets om hem geeft, hij heeft het nodig dat hij je het gevoel geeft dat je staat te rillen op je benen. Een onschuldige hard to get act en je hebt hem om je pink gewonden. Gebruik/misbruik een Ram man nooit, zijn opvliegende karakter zal hem doen veranderen in een furie van woede hij zal weggaan en nooit meer terugkomen.

De Ram Man en Liefdesverdriet

Rammen rapen zich snel weer bij elkaar als hun relatie verbroken is. Sterrenbeeld Ram heeft geen geduld en wil geen tijd verspillen aan liefdespijn. Ze zullen dan ook niet eindeloos nadenken over een verbroken relatie. Liefdesverdriet gaat een Ram snel vervelen. Rammen zitten vol positieve energie en laten een break-up niet hun humeur verpesten. Rammen gaan op stap en storten zich zo snel mogelijk op een nieuwe liefde.


 

De Ram Vrouw

Wanneer je een Ram vrouw date dan heb je nooit gebrek aan opwinding. Ze is heetbloedig en krachtig, dus zorg ervoor dat je deze hitte kunt handelen.  Ram vrouwen zijn onafhankelijk en absoluut niet plakkerig en behoeftig. Ze vereist vrijheid! Voor de Ram vrouw is het beste deel van een relatie vaak het begin, dan is de vonk op zijn sterkst en probeert ze je te vangen. Het geluk vindt ze in een lange relatie, omdat ze ervan geniet alles te delen met haar partner. Ze wil niet alleen een romantische partner maar ook een beste vriend. Ze heeft een grote behoefte aan liefde en passie, maar zal nooit toestaan dat een man de baas speelt. Ze beschouwt haar partner als een gelijke. Een Ram vrouw is niets voor een dominante man. Ram vrouwen kunnen jaloers zijn, omdat ze willen dat een man al zijn aandacht aan haar geeft. Ze moet nummer 1 zijn in zijn ogen! Een Ram vrouw zal er altijd voor je zijn, in goede en slechte tijden, mits ze zich dus gewaardeerd en geliefd voelt.

De Ram Vrouw en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Ram vrouw staat langer stil bij een verloren liefde dan de Ram Man. Een Ram vrouw vertelt haar vriendinnen over het onacceptabele gedrag van haar ex. Sterrenbeeld Ram vrouw verwerkt haar liefdesverdriet als ze zich bot kan uiten over haar ex. Na een week of twee weken heeft ze genoeg van haar negatieve verhalen, koopt een nieuwe outfit en gaat uit. Komt ze niemand tegen die haar interesseert zal ze zich aanmelden bij een datingsite.

 

Bekijk ook

Boogschutter man versus Boogschutter vrouw

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.