Home => Kaartleggen-orakelen => Online Orakel methodes => Vraag het aan de kristallen bol

Vraag het aan de kristallen bol


Natuurlijk heeft de online kristallen bol helemaal niets meer met de echte kristallen bol te maken. Er zit geen robot aan deze kant voor u in een bol te staren. In feite is het een normaal online orakel, dat min of meer antwoord geeft op uw vragen. Indien u serieus bent, zal ook de online kristallen bol serieus zijn en werken. Maakt u er een spelletje van, dan zal ook de online kristallen bol dat doen en niet serieus zijn. Ga dus ook niet dezelfde vraag steeds herhalen om een passend antwoord te krijgen. Iedere vraag éénmaal stellen is genoeg, anders wordt u net serieus genomen. De antwoorden zullen kort maar krachtig zijn.

Stel nu eerst een vraag in het venster hieronder en klik daarna meteen met uw muis op de balk ernaast en lees het antwoord.

Stel u vraag daarna eens anders en lees opnieuw het antwoord, U zult versteld staan, mits de vraag niet bijna identiek is, anders wordt u niet serieus genomen en zal het antwoord dat ook niet zijn. Stel 2 keer dezelfde vraag en u kunt de online bol nooit meer gebruiken omdat u dan nooit meer serieus genomen wordt. Ondanks dat moet u dit zien als gezellig tijdvermaak natuurlijk! Neem het niet al te serieus!

Uw vraag:


Het antwoord luidt: