Home => Lichaam & Geest => Gezondheid => Voedingsgids => E621, Mononatriumglutamaat, MSG, Natriumglutamaat, Ve-tsin

E621, Mononatriumglutamaat, MSG, Natriumglutamaat, Ve-tsin



Deze serie over de smaakversterker monosodiumglutamaat of MSG (E621), gemaakt door CBN News in 2007 laat zien welk groot gevaar er schuilt in onze hedendaagse voeding. Duizenden producten bevatten smaakversterkers en MSG zit ook nog eens verborgen achter vele schuilnamen. MSG maakt uw voedsel lekkerder, maar het is NIET veilig! Doe U zelf een plezier en verwijder dit spul uit uw voeding en U zult zien dat uw gezondheid zal verbeteren!

De Gevaren van MSG (Smaakversterkers, E621, monosodiumglutamaat) – Deel 1:

De Gevaren van MSG (Smaakversterkers, E621, monosodiumglutamaat) – Deel 2:

De Gevaren van MSG (Smaakversterkers, E621, monosodiumglutamaat) – Deel 3:

De Gevaren van MSG (Smaakversterkers, E621, monosodiumglutamaat) – Deel 4:


Bekijk ook

Waterkefir

Waterkefir, een vitaliserende en levensverlengende “limonade”

Waterkefir is een eeuwenoud natuurproduct die z'n oorsprong kent in de Kaukasus. (een gebergte tussen Georgie en Rusland). Het werd er door de inwoners reeds van kindsafaan gedronken als water. Het drankje werd algauw genezende, vitaliserende en levensverlengende eigenschappen toebedeeld. Wat was het anders dan kefir dat de mensen zo uitzonderlijk oud deed worden?