Home => Numerologie => Geboortegetal => Geboortegetal 6

Geboortegetal 6

6

Verantwoordelijkheid, Tehuis en Dienstvaardigheid

Element

Water

Sleutels

Artistiek,verantwoordelijkheid, liefde voor faam.

Numerologie

Mensen die onder het getal zes vallen zijn liefdevol, begrijpend en hartelijk. Je zou ze de kosmische ouders kunnen noemen, ze zijn gesteld op harmonie en stabiliteit, ze zijn standvastig en rechtvaardig. Ze zijn idealistisch en rechtvaardig, raadsman en heler.
De Zes staat voor de Liefde, de planeet Venus en verantwoordelijkheid. De zes kent niet veel spiritualiteit, wel water en emoties. Alle zessen houden van harmonie en werken vanuit hun hart met mensen. Ze kunnen heel aardig, maar ook heel venijnig. Soms zijn ze een echte moederkloek. De zes wil altijd de harmonie bewaren. Soms denken ze dat er ruzie is terwijl dat niet zo is.

Positief

Je ziet het grotere geheel; bent vergevensgezind en geduldig;en doet uitstekend werk zonder te perfectionistisch te worden; Je accepteert jezelf en anderen. Heeft veel met aardse liefde te maken en kan genieten van de mooie en kleine dingen. Huis en haard zijn heilig en het hele leven staat in het teken van de liefde.

Negatief

Een bekende eigenschap van de zes is dat ze mensen afhankelijk van hen kunnen maken. Je moet dan doen wat zij zeggen. Soms zijn ze erg bemoeizuchtig, waardoor ze anderen ook afhankelijk van hen maken. De zes kan soms erg venijnig zijn. De zes kan moeilijk conflicten hanteren. Soms kan de zes problemen met liefdesaangelegenheden hebben en weten dan niet wat ze er mee aan moeten. Zwakke punten zijn de geslachtsorganen, het hart en de vruchtbaarheid. Ze kunnen over-vrouwelijk zijn (als man kan de zes dan b.v. homoseksueel zijn), of juist over-mannelijk (als vrouw kan de zes dan b.v. lesbisch zijn).

Te leren les

Verantwoordelijkheid aanvaarden voor uw gezin en de samenleving.

Bekijk ook

Geboortegetal 3

Expressie en Taal