Home => Astrologie => Partnervergelijking => Getal 6 : 1 tot 9

Getal 6 : 1 tot 9


1 – 6

Een gezamenlijke onderneming heeft kans van slagen zolang partner 6 maar genoeg ruimte krijgt voor zijn creactiviteit. Partner 1 is bereid alles te organiseren. In het persoonlijke vlak vormen een 1 en een 6 een goede combinatie zolang partner 1 niet te overheersend wordt. Een 6 houdt van luxe en een druk sociaal leven, en daar kan een 1 voor zorgen.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

B
B

2 – 6

Niet bepaald een dynamische combinatie. De ambitie die een voorwaarde is voor het succes, ontbreekt hier. In de persoonlijke sfeer zal het beter gaan. Een 2 is namelijk nogal huiselijk en houdt van luxe en mooie dingen, terwijl een 6 artistiek gevoel en goede smaak heeft en gemakkelijk in de omgang is.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

D
B

3 – 6

U moet goed met elkaar kunnen opschieten omdat u overeenkomstige karakters hebt. Als u besluit met elkaar in zee te gaan, kan deze relatie bijna alles doorstaan. In de zakenwereld worden mensen met deze getallen vaak compagnons voor het leven.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

B
B

4 – 6

Een 4 en een 6 kunnen samen hard werken en veel plezier hebben, zodat beiden zich gelukkig en voldaan voelen. In de zakenwereld vinden we deze combinatie vaak op het gebied van amusement, de reclame of de vrijetijdsindrustrie. Zakelijk en persoonlijk is het een goede combinatie.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

B
B

5 – 6

Als een temperamentvolle, grillige 5 een relatie krijgt met een rustige, huiselijke 6, ondergaan beiden een opmerkelijke verandering. De kalmerende invloed van de 6 stelt de 5 in staat zijn gedachten te ordenen en de relatie die daaruit ontstaat kan voor beiden zeer stimulerend zijn.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

C
B

6 – 6

Huiselijk geluk, schoonheid en comfort zijn de sleutelwoorden voor deze relatie, maar omdat beide partners zelden enige interesse voor dingen buitenshuis hebben, zal deze combinatie weinig succes hebben in de zakenwereld, behalve misschien op het gebied van binnenhuisarchitectuur.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

D
A

7 – 6

Weinig gemeenschappelijke punten en daardoor een gebrekkige communicatie, dat is vaak de reden waarom deze relatie niet werkt. Een 7 wordt te zeer door zijn of haar eigen gedachten in beslag genomen om te zien waar de 6 mee bezig is. Aan de andere kant is een 6 te druk bezig met allerlei indrukken van buitenaf en weet daardoor niet wat de 7 denkt. Alleen met een bijna bovenmenselijke inspanning kan deze relatie tot een succes worden gemaakt.

Zakelijke verhouding Persoonlijke verhouding

D
D

8 – 6

Deze combinatie heeft grote mogelijkheden omdat de rol van elk van beide partners duidelijk is afgebakend. Een 8 weet hoe hij de leiding moet nemen en welke richting bij moet inslaan, terwijl een 6 graag steun geeft, idee

Bekijk ook

Getal 4 : 1 tot 9

Combinatie met nummer 4