Geit


Onder de Geit geboren mensen zijn artistiek en charmant, getalenteerd en elegant, en ze zijn dol op de natuur. Ze zijn het meest creatief van alle Chinese symbolen. Ze hebben ook enorm goede manieren en hun charme brengt hun altijd veel bewonderaars en vrienden. Ze zijn echter wel onzeker, want ze hebben er behoefte aan geliefd te zijn en beschermd te worden. Ze respecteren de regels van de maatschappij. Meestal gaan ze confrontatie uit de weg, en trekken zich terug uit zware besluitvormingsprocessen. Ze zijn ook dromers en soms zijn ze pessimistisch en aarzelend, of maken zich altijd zorgen. Of ze zijn lui. Als Geiten de keus hadden zouden ze een rijk persoon trouwens en voor de rest van hun leven niets meer doen. Ze zien er goed uit maar vinden dat dan ook heel erg belangrijk. Ze zijn niet georganiseerd genoeg om in zaken te gaan. Ze zijn veel beter als kunstenaar, schrijver of vakman. In relaties zijn ze soms wat bazig en lui, maar met hun zachtaardige zorgzame natuur, zal het moeilijk zijn een Geit te weerstaan.

Relaties:
Een relatie met een onder het Varken geboren type is een van de beste die er bestaan. Maar ook met het Konijn is de Geit gelukkig, en met de Draak is een relatie stabiel en gezond. Met een Paard is een relatie ook goed, ze zullen elkaar niet vervelen. Met een Aap: ach waarom ook niet? Met een Hond is een relatie mogelijk, maar wel moeilijk, en met een Os kan een Geit beter een gewone vriendschappelijke relatie aangaan. Met een Slang kan het ook goed gaan, maar met een Haan of met een andere Geit kan een Geit beter geen relatie aangaan. En ook niet met een Rat, dat werkt waarschijnlijk ook niet.

Augustus is de maand die het beste bij de Geit past. En de tijd van de dag die het beste bij hem past is tussen 1 en 3 uur ’s middags. Hun richting is Zuidzuidwest, en hun kleur is roze.

Bekijk ook

Varken

Varken

Geboren in: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007