Home => Astrologie => De Totemdier Astrologie => De Totemdier Horoscoop

De Totemdier Horoscoop

Totemdier Astrologie – Wat is je totemdier?
totemdierenhorosccopDe Indianen maken veel gebruik van totems, van dieren die je als medicijn en als spirituele helper kunt zien. De 12 astrologische dierenriemtekens die wij gebruiken kunnen ook geassocieerd worden aan de 12 verschillende Indiaanse totemdieren, en dat is het leuke van de inzichten van Kenneth Meadows in zijn boek Moeder Aarde Astrologie. Het boek is in feite een zelfde soort boek als een normaal astrologieboek voor beginners, het gaat alleen om de 12 dierenriemtekens en het omschrijft de chakra’s, de I Tjing, de Tao, en het medicijnwiel erbij, en plukt dus wat uit allerlei culturen.

Je totemdier kan echter veranderen tijdens verschillende fases in je leven. Dat hangt af van welke begeleiding je op dat moment in je leven nodig hebt bij de ontwikkeling van bepaalde delen van jezelf. Er zijn verschillende manieren om er achter te komen wat jouw totemdier nu is . Als je huis vol staat met beeldjes en plaatjes van een bepaald dier, is het vrij duidelijk tot welk dier jij je aangetrokken voelt.
Je kunt best het totemdier naar jou toe laten komen, er niet naar op zoek gaan, maar het eens toevallig tegenkomen. Als je totemdier dan tegenkomt, zul je weten dat het jouw krachtdier is. Ben je je totemdier al tegengekomen? Wil je weten wat de eigenschappen ervan zijn? Kijk maar naar de lijst van krachtdieren maar weet dat niet alles wat jouw totemdier je kan brengen in de beschrijving staat! Je moet daarom je eigen intuitie volgen…

Weet je niet juist welk Totemdier hoort bij je geboortedatum kan je dat snel doen door onderstaande voor jou te laten berekenen.

Maand
Dag
  : 
Sterrenbeeld
  < Kies > JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember   < Kies > 12345678910111213141516171819202122232425262728293031    

Bekijk ook

Hert (Tweelingen)

Hert (Tweelingen)

Edelsteen: Agaat – Plant: toorts of koningskaars – Kleur: Oranje Als je tussen 21 mei …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.